Zwart-wit productieprinters

De zwart-wit productieprinters van PrinterXpert voldoen altijd aan alle grafische basisnormen die een gebruiker van ons mag verwachten. Productiviteit, verwerkbare papierformaten en diversiteit in de keuze van diverse media, waarbij een arsenaal aan mogelijkheden wordt geboden op het gebied van inline afwerking.

Daarnaast zijn alle machines voorzien van een EFI RIP (raster image processor) die in combinatie met de machine bijdraagt aan een consistente hoogwaardige afdrukkwaliteit.

Ondanks dat systemen steeds betrouwbaarder zijn geworden en kwalitatief steeds dichter bij elkaar zijn komen te staan, zijn er nog altijd specifieke verschillen waar we u graag van op de hoogte brengen. Het onafhankelijk advies van PrinterXpert zal uw keuze een stuk eenvoudiger maken. Onze opgedane ervaring in de afgelopen 20 jaar en de meest recente productervaring van onze relaties van uitsluitend grafische bedrijven vandaag de dag, kunnen voor u het positieve verschil maken in een uiteindelijke beslissing en een succesvolle investering.

Contact

Neem contact met ons op