UV-flatbedprinters

Een UV flatbed printer voor bedrijven:

  • Zeer snel en hoge afdrukkwaliteit: tot wel 25 m² per uur
  • Duurzaam: geschikt voor piekbelasting
  • Diverse financieringsmogelijkheden: kopen, huren of leasen

Producten

Inktjettechnologie gecombineerd met UV droging draagt bij aan unieke mogelijkheden op het gebied van bedrukking. De SignRunner FB2030 is een flatbed printer met een afdrukformaat van 2 meter breed bij 3 meter lang die is voorzien van de laatste generatie inkjetkoppen van Ricoh, type Gen5. Vervolgens kan het te bedrukken materiaal in dikte variëren tussen de 2mm en 15cm.

Ondergronden zoals karton, hout, glas, kunststof, keramische tegels, diverse soorten foamboard zijn ondergronden die kunnen worden bedrukt met deze machine. Het aantal applicaties waarvoor de SignRunner FB2030 kan worden ingezet is enorm. Complete deuren (hout en glas), canvas doeken, wandpanelen of decoratieve items kunnen nu worden gemaakt.

Uniek is, dat door de toepassing van UV technologie, er ook in lagen kan worden geprint net zoals bij een 3D printer. De witte inkt is voor donkere materialen noodzakelijk om als onderlaag te dienen en hierdoor een goede kleurafdruk te kunnen maken. Door meerdere lagen op elkaar te leggen met diezelfde witte inkt, kan er op iedere gewenste plek een 3D-effect worden bereikt waarna er met CMYK en eventueel met transparante glansinkt het eindresultaat wordt geprint.

PrinterXpert wil de MKB markt gaan bedienen met de SignRunner FB2030 door een unieke prijs-prestatie verhouding te bieden, in een markt die door slechts enkele gevestigde spelers wordt bediend en gepaard gaat met zeer hoge investeringen. Nieuwsgierig geworden? Graag zien wij u in onze showroom om alle mogelijkheden te verkennen.

UV flatbed printer kopen, huren of leasen

Bij PrinterXpert profiteert u van diverse financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van uw nieuwe UV printer.

Kopen

De meest eenvoudige manier om een UV printer te financieren is kopen. Zo is de printer zowel economisch als juridisch uw eigendom.

Financiële lease

Met financiële lease betaalt u het aankoopbedrag in een aantal termijnen, exclusief btw. De btw betaalt u namelijk direct wanneer het contract wordt opgesteld. Daarnaast betaalt u rente over het termijnbedrag. Bij financiële lease bent u zowel juridisch als economisch eigenaar van de productieprinter.

Operationele lease

Bij operationele lease bent u alleen economisch eigenaar van de printer. Juridisch gezien niet. Wilt u wel eigenaar worden? Dan betaalt u een minimale slotsom van 7,5% van het investeringsbedrag.

Huren

Als u een UV flatbed printer huurt, betaalt u elke maand een vast laag bedrag. U wordt echter geen eigenaar van de printer en de printer wordt dan ook geen juridisch of economisch eigendom van uw bedrijf.

Meer weten over de financieringsmogelijkheden van uw nieuwe productieprinter? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 036 524 5827.

Offerte aanvragen