Showroom


Onze showroom is meer dan een showroom alleen. Uiteraard staan de productieprinter en de digitale drukpers centraal in het merkongebonden leveringsprogramma van PrinterXpert. Wij willen u daarnaast enthousiasmeren over de mogelijkheden die andere apparatuur uw bedrijf tevens kan bieden.

In onze showroom hebben wij de meest populaire machines staan, waarop u kunt testen met uw eigen bestanden en papiersoorten. Eén van onze productexperts zal u hierbij assisteren om het maximale eruit te halen.

Al onze systemen in de showroom zetten wij uitsluitend in voor de relaties van PrinterXpert om mogelijkheden te bieden in het voorstadium van investeren. Zodra een relatie van PrinterXpert in deze aanloopfase voldoende volume heeft kunnen creëren,  zal PrinterXpert binnen haar flexibele huurovereenkomst de betreffende apparatuur leveren. Relaties van ons voorkomen daarmee het risico van voorinvesteren en kunnen toch al een afzetmarkt opbouwen die buiten hun bestaande vorm van dienstverlening ligt.

Naast verruiming van dienstverlenende producten, hebben we ook apparatuur staan die zich richten op besparing van arbeid. Dit kan in de vorm van hardware of software zijn. Softwarematig dient men te denken aan workflow oplossingen of dienstverlening vanuit de webshop, die PrinterXpert haar relaties kan bieden.

Offerte aanvragen