Printerxpertise

Ons "multibrand" ofwel meerdere merken beleid heeft altijd sterk bijgedragen aan een maximaal aanbod aan mogelijkheden die we onze relaties kunnen bieden. Ieder product heeft toch zijn specifieke eigenschappen waar relaties zich mee wensen te onderscheiden bij hun keuze. PrinterXpert biedt met haar multibrand portfolio niet alleen meer mogelijkheden maar tevens een eenvoudige overstap van het ene producttype naar het andere.

Bij "mono brand" leveranciers ofwel fabrikanten die slechts één oplossing bieden, is het overstappen naar een ander merk niet eenvoudig. Het gevolg is vaak hoge afschrijvingskosten of tegenwerking door het hanteren van hoge afkoopbedragen. PrinterXpert zal een overstap ten alle tijde mogelijk maken, door de remarketing verplichting van het oude product voor haar rekening te nemen.

Daar waar een afschrijving naar nihil normaalgesproken wordt gehanteerd door een "mono brand" leverancier, zal er een reeële restwaardepositie worden bereikt bij PrinterXpert en zullen kosten of huurvergoedingen vele malen lager komen te liggen bij een vroegtijdige overstap van het product.

Wilt u concreet bepalen welke voordelen PrinterXpert u te bieden heeft op financieel gebied, service technisch gebied en op het gebied van mogelijkheden vanuit haar complete productportfolio? Dan maken wij graag een afspraak met u om deze te bespreken. Als u in onderstaand contactformulier uw gegevens invult, nemen wij zeer spoedig contact met u op om een afspraak te maken of u te voorzien van meer informatie.

Offerte aanvragen