De historie van PrinterXpert en Arlo Swartz.

In 1969 heeft mijn vader de VV Groep opgericht en heeft destijds vijfduizend machines bij relaties weten te plaatsen in diverse branches. In kopieermachinedozen verstoppertje spelen met mijn broer was een gebruikelijk spel dat we speelden. Machines van o.a. Minolta en Nashua werden geleverd en zelfstandig onderhouden.

In 1996 ben ik met mijn vader VV Holland invulling gaan geven en hebben we onze focus gelegd op gebruikers met een hoog volume op één productiekopieermachine. Niet veel later werden dit de eerste generatie digitale copiers waarop we kort daarna tevens de digitale kleurenkopieermachines van Ricoh gingen leveren en weer zelfstandig onderhielden.

In 2006 overleed mijn vader waarna ik in 2008 de beslissing heb genomen om VV Holland te verkopen. Dit bedrijf heeft in die periode Veelal Ricoh, Konica Minolta en later zelfs HP Indigo's verkocht. Wifac heeft getracht op eigen kracht in 2010 dit bedrijf voort te zetten met hun eigen printerdevisie maar hebben in 2012 hun activiteiten door onvoldoende succes moeten staken.

In 2010 is PrinterXpert gestart met een geheel nieuwe benadering van de markt. Met producten van o.a. Xerox, Konica Minolta en Ricoh bieden we een volledig flexibele huur aan in eigen beheer waardoor relaties zeer eenvoudig kunnen overstappen naar groter of kleinere producten aan de hand van hun behoefte. 24 uur service en een productportfolio volledig toegespitst op de grafische branche nemen een sleutelrol in bij het bedienen van onze relaties.

PrinterXpert is dé leverancier op het gebied van digitale drukpersen en productieprinters.

Offerte aanvragen