Labelprinters

Konica Minolta heeft met haar AccurioLabel systemen de afgelopen jaren sterk aan de markt getimmerd. Etiketten printen is op alle mediasoorten mogelijk waarbij een zeer hoogwaardige afdrukkwaliteit is gegarandeerd door zijn 1200 DPi resolutie x 8bit. Er zijn op dit moment twee type systemen op de markt, de AccurioLabel 230 en de AccurioLabel 400. De AccurioLabel 230 heeft zijn sporen al verdiend.

De AccurioLabel 400 is recentelijk op de markt gekomen op basis van het Konica Minolta Press 14000 platform. Hierbij is voor het eerst de 5e kleur van wit toegevoegd. De vijfde kleur of ‘CMYK + 1’-optie laat meer flexibiliteit toe in uw labelontwerp. Afdrukken op transparant of gekleurde labelmedia zijn nu eenvoudig te printen met een ondoorzichtige witte achtergrond onder de CMYK-afbeelding. Met onovertroffen mediaverwerkingsmogelijkheden is het printen op een enorm scala aan media, van gestructureerd papier, PE, PP, PET op witte, heldere, ondoorzichtige of gekleurde substraten, eenvoudiger dan ooit. Labels voor buiten, vriezer- en cold-storage-labels, voeding en dranken kleurenlabels, labels voor huishoudelijke artikelen.

Labelverwerkers en commerciële drukkers worden geconfronteerd met een groeiend aantal printopdrachten met kleine tot middelgrote oplages, die in steeds kortere tijd moeten worden geproduceerd. In de conventionele flexo- en offsetdruk is het nauwelijks mogelijk om dergelijke opdrachten winstgevend te realiseren. Dankzij de flexibiliteit van digitaal printen kunnen deze printopdrachten nu eenvoudig en efficiënt worden gerealiseerd met de AccurioLabel systemen van Konica Minolta.

Afbeelding links: Converter GM Mini
Afbeelding rechts: KM AccurioLabel 230

 

Offerte aanvragen