Instapmodellen

De OKI PRO 9541 heeft als specifieke eigenschap dat het een vijfkleurenmachine is: de gebruikelijke CMYK-kleuren plus witte toner of transparante toner. Dit gebeurt allemaal in een enkele doorgang met 50ppm kleur en zwart/wit. De OKI PRO 9541 is uitermate geschikt voor SRA3-papier tot 360gsm en zelfs banners tot 1,30m. Door de toevoeging van witte toner kunt u afdrukken maken die perfect zijn voor op transparante en/of donkere verpakkingen.

 

De Xanté Ilumina HWC kan tot wel 500 g/m2 afdrukken. Dat maakt de machine uitermate geschikt voor het bedrukken van verpakkingen. Zijn LED-printkoppen creëren diepe kleuren en vergen nauwelijks onderhoud: de LED-printkoppen bevatten namelijk geen bewegende delen. De lage kosten per afdruk stellen u in staat om hogere marges te genereren.

 

De Xanté Impressia is een betaalbare enveloppenprinter die is uitgerust met een high speed feeder. Door zijn variabele datafunctie drukt u in één minuut 78 full color enveloppen. Met de Impressia drukt u ook eenvoudig documenten, flyers en banners. Een machine die zeer geschikt is om gezonde marges te behalen.

Contact

Neem contact met ons op